Grondverzet

Wij hebben ruime ervaring en kennis met het uitvoeren van grondverzet in de breedste zin van het woord. Van uitgraven van bouwputten tot het egaliseren en opnieuw inzaaien van uw tuin, of bestraten. Op al deze gebieden denken wij mee met de opdrachtgever en voeren wij de klus uit.

Grondverzet

Grondverzet passen wij toe in een ruime zin. Met ons graafmachinepark van 29 stuks voorzien wij in een brede behoefte, variërend van diverse mini- en midigravers tot mobiele graafmachines en 2 grote rupskranen. Op een aantal machines is overdruk beschikbaar.

Voor specifieke informatie betreffende machines zie de tab machinepark

Transport

Voor het transport in de regio van bijvoorbeeld grond, zand, puin groenafval beschikken wij over trekkers met combidumpers van 11 m³. En we hebben we een trekker met carrier om containers te plaatsen van 7m³ ( grond, zand puin) en een 20m³ bak voor afvoer van groenafval.

Straatwerk

Van aanleg tot terras bij uw tuin of een groot plein bestraten. Onze ervaren stratenmakers kunnen dit verzorgen. Eerst wordt de ondergrond voor de bestrating aangelegd, en daarna de stenen van uw keuze er in gelegd. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren

Infra

Wij zijn gespecialiseerd in kabel- en leidingwerk. Daarvoor beschikken we over de juiste materialen, kennis en vaardigheden. Zo kunt u denken aan diverse formaten minigravers, een kabellier met registratie, haspelwagen. Duurt een klus langer dan hebben we een schaftkeet, materiaalcontainer en/of bouwhekken. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel, of we kunnen het regelen.

Onze medewerkers beschikken over diverse certificaten, zoals bijvoorbeeld BEI- en VIAG vop, veilig werken langs de weg en levensreddend handelen.

Het lieren van kabels en leidingen

Ons machine park tbv grondverzet

Wij hebben een uitgebreid machinepark t.b.v. grondverzet, zowel civieltechnisch als cultuurtechnisch.

Wij beschikken over diverse graafmachines:

  • Minigraafmachines 1 ton tot 3.5 ton.
  • Midigraafmachines 4 tot 9 ton.
  • Mobiele graafmachines, waarvan 1 binnendraaier.
  • Rupskranen 18 tot 21 ton.

Onze graafmachines worden jaarlijks gekeurd, en kunnen worden uitgerust met diverse hulpstukken. Tevens kunnen we enkele graafmachines aanbieden met een overdruk unit om te werken in en met vervuilde grond.

CO2 Prestatieladder niveau 3 Nieuw
VCA**

Veiligheid staat voorop

Bij alle werkzaamheden die we uitvoeren, willen we dit natuurlijk zo veilig mogelijk. constante inventarisatie van risico’s is hierbij een must. Ons bedrijf is VCA** gecertificeerd.

Meer over onze certificaten